MENIU

Moroșanu Adrian:
+40 727 603 890

Despre noi

Compania noastră a fost înființată în anul 1993 și este situată în județul Timiș. În anul înființării, ne-am dezvoltat cu doar 3 Specialiști în Electronică , iar până astăzi am acumulat cunoștințe și experiență ca să putem producem o gama largă de produse electronice de folosință îndelungată, în special în domeniul agricol, uz casnic, sănătății și alimentar. În principal produsele și serviciile noastre se adresează persoanelor fizice din România și străinătate. Majoritatea produselor noastre sunt invenții proprii și unice în lume. Pentru protejare împotriva recomercializării și a copierii acestora, nu comercializăm societăților comerciale particulare sau de stat.

Misiunile companiei

Una din principalele misiuni ale noastre, este de a îndeplini obiectivele fermierilor, prin calitate superioară, oferită la prețuri accesibile. În cadrul cercetării și dezvoltării de noi invenții, MUSTANG ELECTRONIC își propune să desfășoare activități specifice de instruire și formare profesională atât în țară cât și în alte țări unde agricultura este slab dezvoltată sau modernizarea nu este știută și/sau pusă în practică. Avem proiecte pentru țări ca: Uganda, Kenia, Papua Noua Guinee, Australia sau pentru orice altă țară interesată de pe glob.

Ne place să plasăm în centrul atenției – fermierul -, cu necesitățile și dorințele sale, ce i le impune viitorul.

MUSTANG ELECTRONIC și-a propus ca, într-un timp relativ scurt, să devină cel mai serios partener de cercetare, pentru compania dumneavoastră și în special în domeniul electronizării agriculturii, horticulturii, legumiculturii, viticulturii, pomiculturii, zooculturii, aviculturii, apiculturii și a unor ramuri din industrie. Dacă dvs. nu puteți pune o idei în aplicare, noi putem.

Experiența echipei pe care ne bazăm, seriozitatea ofertei noastre și relațiile excelente cu partenerii noștri de cercetare din țară și străinătate, reprezintă garanția faptului că oferim servicii și produse de cea mai bună calitate. Toți cercetătorii noștri sunt orientați spre rezultate foarte bune și acționează decisiv pentru a le obține.

Punând accent pe calitatea experienței noastre și promptitudinea cu care răspundem solicitărilor dumneavoastră, suntem siguri că veți fi mulțumiți de serviciile noastre.

MUSTANG ELECTRONIC se bucură de aprecierea unanimă a prietenilor actuali și suntem siguri că și dvs. viitorii noștri prieteni, ve-ți fi mulțumiți de servicii noastre.

Suntem convinși că veți găsi în MUSTANG ELECTRONIC, partenerul ideal de cercetare.

Pentru fiecare din cercetările noastre, puteți solicita informații la care vă vom răspunde prompt.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNCREDERE!

Rebrand 2023

Mustang electronic 1993

În 1993, a fost creat aceste logo-uri emblematice care au reprezentat afacerea noastră de succes pe parcursul a multor ani. Logo-urile au devenit o parte integrantă a identității vizuale a companiei, simbolizând valorile și obiectivele sale. Timpul a trecut, iar în 2023, am realizat că lumea se schimbă rapid și că mediul de afaceri evoluează constant, iar acum este timpul să ne revizuim imaginea și să-și adaptăm logo-ul pentru a reflecta atât spiritul său inovator, cât și valorile moderne. Această transformare a venit ca răspuns la oportunitățile și provocările noi cu care ne confruntăm într-o piață competitivă.

Mustang Electronic 2023

Rebranding-ul logo-ului a fost o decizie luată de compania noastră pentru a răspunde nevoilor pieței actuale. Vechiul logo a fost realizat cu mult timp în urmă și nu se mai potrivea cu imaginea modernă pe care am dorit să o transmitem. În același timp, nu am dorit să renunțăm complet la istoria si valorile logo-ului vechi. Prin urmare, am decis să combinăm cele două logo-uri vechi și să le integrăm într-un logo nou, modern și atractiv, care să respecte tradiția și să exprime simboluri relevante pentru companie.