MENIU

Moroșanu Adrian:
+40 727 603 890

Sperietoare pentru câini

Date Tehnice:

  • Tensiunea de alimentare: 9 Volti,
  • Traductor ultrasunet: Piezo / 130 dB / 1M
  • Raza actiune: aprox. 25 metri
  • Autonomie: – nelimitata
  • Frecv. Emitere: conf. stand. UE si aut. Mediu
  • Mod de folosire multiplu: aparare, paza, veghe.

Acest dispozitiv electronic constitue un veritabil „bat electronic”, cu care ne putem apara de caini. Avand in vedere invazia cainilor vagabonzi pe strazile oraselor, care murdaresc spatile verzi de iarba si urineaza pe tufele de flori, culcandu-le chiar la pamant, am luat aceasta initiativa de a construi acest dispozitiv electronic, ca find unul extreme de civilizat si tot o data ecologic!

Actiunea acestui dispozitiv se materializeaza prin emiterea ultrasunetelor cu o frecventa anume si care deranjeaza pe aceste patrupede. Disconfortul cainilor este evident, dar nu daunator.

Pe langa faptul ca acest dispozitiv va ofera apararea impotriva cainilor agresivi, atat a dumneavoastra cat si a altor animale, exemplu pisicile care nu sunt agreate de caini etc, se folosesc pentru gradini, flori, spatii speciale perimetre sau locuri cu trafic intens unde cainii pot scapa de sub observatie.

Cainii vagabonzi sunt agresivi mai ales cand umbla in haita sau au perioada de imperechere. Pentru a folosi dispozitivul in camp unde sursa de energie lipseste, se poate face alimentarea auxiliara folosindu-se un acumulator de 9 volti sau 12 volti insa la acesta trebuie sa inseriem o rezistenta de 220 ohmi intre borna + a acumulatorului si borna + a dispozitivului.

FERITI DISPOZITIVUL DE PLOAIE SI INTEMPERII CARE AR PUNE IN PERICOL BUNA FUNCTIONARE A LUI !

Montajul si punerea in functiune

Se monteaza in imediata apropiere a spatiului sau locului protejat, fie in plan vertical pentru protectie sus-jos sau orizontal, pentru protectie jur imprejur (aprox. 25 metri). Montajul se face fie prin cele doua holsuruburi cu distantiere de plastic sau se lipeste buretele special, antirezonanta, de suportul pe care dorim sa asezam dispozitivul. Pentru evitarea caderii directe a ploii, se face un acoperis de tabla sau alt material care se pune deasupra dispozitivului. Dupa montare se leaga firele de alimentare cu curent respectandu-se cu strictete polaritatea firelor + si – (rosu + si verde -). Se alimenteaza la sursa de tensiune si se asculta circa 15 – 20 secunde la o distanta de 0,5 metri, care dupa acest interval de timp trebuie sa auziti un sunet care se stinge, repetandu-se dupa alte secunde. Daca acest sunet se aude inseamna ca dispozitivul oscileaza in frecventa, functionand normal. Nu tineti urechea prea aproape de dispozitiv, nu tineti animale sau copii mici mult timp in apropierea acestui dispozitiv.

Ai nevoie de acest produs?
Contactează-ne!