MENIU

Moroșanu Adrian:
+40 727 603 890

Sperietoare împotriva rozătoarelor – de șobolani

Date tehnice:

Alimentare: 9 Volti din alimentator sau din baterii, Raza de actiune: aprox. 500 mp,
Model: Mustang – 8
Sursa Activa: Ultrasunete 120dB

Sperietoarea de sobolani are o eficienta extraordinara prin generarea aleatoare de ultrasunete. Ultrasunetele sunt vibratii sonore situate intre 20000-1000000Hz. Ele se propaga ca si sunetele sub forma de unde elastice, mai greu prin aer decat prin lichide sau solide, avand o lungime de unda mai mica decat sunetele.

Viteza ultrasunetelor se masoara in m/s. Acestea se propaga mai greu in aer, 331 m/s si mai usor in lichide, de exemplu de 1430m/s in apa si mult mai mare in corpurile solide, find dependenta de densitatea si elesticitatea mediului in care se propaga. Dupa ani si ani de cercetari am reusit sa impartim aceste frecvente pe categorii si pe anume intensitati, folosindu-le in aplicati si scopuri pasnice.

Ideia indepartari soarecilor sau sobolanilor cu dispozitive sau aparate pe ultrasunete a fost demult scoasa pe piata, insa ele au avut un randament scazut sau chiar deloc, intrucat s-a urmarit profitul, punandu-se putina baza pe cercetare in teren. E usor sa bagi o „bazaitoare” chinezeasca intr-o carcasa frumoasa, ca sa-i faci design-ul cat ma comercial, producand cantitativ si nu calitativ.

Scurta prezentare produs:

Mustang 8 – este o sperietoare profesionala complet electronica, executata manual, folosind piese electronice de cea mai buna calitate, dandu-i o mare siguranta in functionare, gabarit mic, tensiune de alimentare, nepericuloasa, pret de cost scazut – fata de concurenta. Cu aceasta sperietoare „nu trebuie sa dai foc morii ca sa scapi de sobolani,” are raza de actiune destul de mare, se pot monta mai multe in zigzag, pe acelasi fir de alimentare Recomand alimentarea lor cu tensiune de 9 Volti, curent continuu cat mai stabilizata. Alimentarea din baterii este de scurta durata aproximativ 4-5 zile (depinde calitatea baterilor), plus ca baterile costa scump, iar dezavantajul este ca atunci cand tensiunea scade mai jos de 9 Volti, frecventa sursei de generare a ultrasunetelor scade, afectand eficienta sperietorii. Cel mai indicat este alimentarea fie de la o baterie auto de 12 Volti la care se leaga o rezistenta de cativa wati, (3 wati) / 22 ohmi, fie la un alimentator stabilizat folosit la radiourile portabile a carei tensiune era de 9 V/ 1 Amper.

Deci – vrei sa scapi de soareci?

Ai doua variante: – Ori iti ei pisica tanara, ori cumperi sperietoarea Mustang 8. Cu soarecii nu te joci, soarecii sunt rozatoare care fac parte din clasa Mammalia, ordinul Rodentia, familia Muridae.

Soarecii rod. Nu de foame neaparat, nu de sete, nu fiindca vor sa distruga podul tavanului, ci fiindca pot. Asta e destinul lor. Rod si trebuie sa roada si asta vor face toata viata lor, si se vor zbate oricat pentru a ajunge sa roada ceva. As putea forta cu o paralela total nepotrivita, ca soarecii rod precum oamenii gandesc, dar realizez ca nu e cazul: aceia chiar rod toata viata lor, de cate ori au ocazia. Si nu vad oameni pe strada loviti de gandire, care sa se aseze asa usurel pe o bancuta si sa stea si sa cugete: „Ce-ar fi sa-mi cumpar macar o sperietoare impotriva soarecilor. Mi-o fi cumva de folos?” Soarecii castiga intotdeauna orice batalie. Batalia cu zidurile, cu grinzile, cu porumbul, cu paturile, patulele si beciurile oamenilor. De la noi romanii, soarecii nu au invatat altceva decat ca e o lupta care pe care si ca nu exista nimic pe lume care sa nu poata fi demontat, decapitat, dezmembrat, muscat, ros si digerat. Soarecilor le place foarte mult luxul, oricine stie ca o bancheta din piele de Q7 alb e mult mai gustoasa decit o saltea de paie. Chestie de gust, chestie de calitate rosaturii. Cred ca orice soarece ar prefera sa aiba culcusul sub un palat aurit de 2000 de mp decat sub un bordei de paianta de 2 jumate (metri patrati). Un lucru e cert, soarecii sunt ceea ce va ramine dupa ce vor da o mana de ajutor oamenilor sa se autodistruga.

Deci in definitiv – vrei sa cumperi!

Sperietorile Mustang 8 oferite de Mustang Electronic sunt dispozitive electronice nepoluante, fara mirosur neplacute, silentioase si deosebit de eficiente. Dispozitivele noastre pot fi utilizate acasa, la birou, in depozite hoteluri, biserici, manastiri, pivnite, magazii, ferme, restaurante, fabrici, brutarii etc. Au facut faima in lume si la mult care si-au luat aici in Romania. Vrei si tu?

Comanda acum!

Ai nevoie de acest produs?
Contactează-ne!