MENIU

Moroșanu Adrian:
+40 727 603 890

Remember electronic pentru uituci

DATE TEHNICE:

 • Tensiunea de alimentare – 9Volti din baterie
 • Atrage atentia prin clipire – LED 5 mm, rosu;
 • Freventa de clipire respecta regula Hz/3 sec.;
 • Gabarit redus – 55 x 30 x 20 mm
 • Carcasa plastic – PC
 • Temperatura de functionare: -25… + 80 grade C.

 

RECOMANDARI:

 • In antrenamentele mentale;
 • Inteligenta redusa;
 • Corectari de comportament al individului;
 • Pierderea abilitatii de a gandii corect;
 • Corectarea abilitatiilor zilnice;
 • Capacitatea de judecata gresita;
 • Declin mental;
 • Dementa persoanelor in varsta;
 • Boala Alzheimer.

Rememberul Electronic pentru uituci, este un aparat electronic destinat persoanelor in varsta, senile, sau tuturor persoanelor care au jenantul obicei de a „uita” prea des, decat normal. Aparatul a dat rezultate spectaculoase la bolnavii aflati in tratament cu boala Alzheimer. Sunt sanse ca boala sa dispara in mai putin de un an de la inceputul tratamentului.

Aparatul Remember pentru uituci, nu necesita un montaj fix, el find asezat in locuri foarte vizibile de catre persoana in cauza, fie pe televizor, daca aceasta se uita des la televizor, fie la fereastra, daca aceasta priveste indelung fereastra. Persoana cu probleme de uitare, trebuie invatata sa porneasca aparatul, punand in gand ideea sau cauza pentru care l-a pornit. De exemplu: „Sa nu uit sa inchid aragazul”, „Sa nu uit sa incui usa”, „Sa nu uit sa-mi iau medicamentele”. Toate trebuie sa inceapa cu „sa nu uit”. Aceste exercitii vor fi reamintite de fiecare data de persoana in cauza, care priveste ledul clipitor al Remeberului Electronic. Toate acestea se vor face sub stricta veghere a celor care ingrijesc persoana in cauza. Daca aparatul este folosit de persoane care nu au afectiuni grave dar memoria le mai „face fente”, acestea vor scapa de problemele dese de uitare, si totodata previn piederile de memorie.

Fiti calmi, dovediti afectiune, rabdare si multa dragoste cu cei afectati de pierderea temporara a memoriei, prin temuta uitare. Amintiti-va in locul lor de ce au ajuns in felul acesta. Fiindca uitarea poate fi remediul nedreptatilor suferite. Se spune de multi psihologi ca uitarea este „starea sau conditia in care raul inceteaza lupta, si tristetea este in repaus, faima find aruncata intr-o groapa de gunoi eterna”.

De multe ori trebuie sa le dam dreptate persoanelor cu deficienta de memorie. Ei au gasit leacul vechi prin uitare, al mizeriei umane prin care au trecut. Iar cum spunea Vasile Ghica „uitarea e un cancer de care se tem si mortii”.

Rememberul Electronic pentru uituci este un aparat pasnic, ecologic, extrem de folositor in exercitiile de memorare in bolile degenerative ce afecteaza zone ale creierului, inteligenta, capacitatea de judecata, limbajul si comportamentul individului.

In cazul bolii Alzheimer acest aparat poate imbunatatii, de multe ori chiar stopa, evolutia bolii care dupa cum stiti reprezinta forma cea mai comuna de declin mental sau dementa la persoanele in varsta. Boala Alzheimer este o afectiune mai grava decat pierderea moderata a memoriei ce apare la persoanele in varsta. Aceasta boala se asociaza si cu tulburari de comportament, de personalitate, pierderea abilitatii de a gandi corect si abilitatii de a efectua activitatile zilnice. Aceasta boala reprezinta forma cea mai comuna de declin mental sau dementa la persoanele in varsta. Acestea nu pot sau nu stiu sa cumpere acest aparat, insa persoanele apropiate, de obicei membrii familiei pot face acest lucru cand observa modificarile la inceput, desi aceste modificari pot fi sesizate si de bolnavi.

In perioada cand se incepe terapia sau antrenamentul mental cu aparatul se interzic urmatorii influenti nocivi:

Cele 3000 de E-uri, dintre care doar 201 sunt aprobate de Ministerul Sanatatii, multe cu „atac” direct psihic si neurologic asupra creierului. Ele singure pot provoca toata simptomatologia bolii Alzheimer: hiperactivitate sau dimpotriva, lentoare psihica, enurezis, lipsa de concentrare, incontinenta urinara, accese de violenta, incapacitate de a lua decizii, somnolenta, capricii sau fobii alimentare, inapetenta, cefalgii, iritabilitate si comportament instabil depresie, ticuri, anxietate, tulburari de memorie, sindrom Speer (alternanta de stari tensionale, insomnie, oboseala agitatie, fotofobie, ticuri).

Dezordinea, murdaria, lipsa de aer accentueaza starile psihice proaste.

Radiatiile electromagnetice ale televizorului, calculatorului, telefonului mobil, precum si ale altor aparate electrocasnice, combinate cu unele din atmosfera, produse de lipsa de curatenie (sindromul casei insalubre).

Lipsa sau insuficienta somnului. Doar 4 zile (100 de ore) fara somn (punct la care sistemele de transfer de energie cedeaza) duc la dezintegrarea progresiva a personalitatii si a comportamentului rational, la manifestari paranoice, persoana in cauza devenind caz psihopatologic.

Aluminiul aflat in: sare de masa (tratata cu silicat de aluminiu), folii pentru copt, medicamente pentru durerile de stomac, agenti de albire ai painii, filtrele tigarilor, unele proteze dentare, unele feluri de branza topita, unele paste de dinti, deodorante, bauturi din cutii metalice si, bineinteles, in oale, tigai, ibrice, vase de tot soiul.

Ceasurile cu cuart (de la mana si din incapere) pot produce perturbatii drastice in organism, emitand oscilatii electromagnetice subtile, care le „zapacesc” pe cele ale corpului uman.

Rememberul Electronic pentru uituci se deconecteaza de la alimentare dupa reamintirea si insusirea scopulu pentru care a fost folosit. Se reporneste la o noua aplicatie.

A se feri de lovituri puternice, apa, campuri magnetice puternice, a nu se lasa la indemana copilor. Desigilarea sau desfacerea aparatului duce la degradarea partiala sau totala a acestuia si pierderea garantarii de functionare.

Ai nevoie de acest produs?
Contactează-ne!