MENIU

Moroșanu Adrian:
+40 727 603 890

Dispoziitv de apărare împotriva cârtițelor și coropișnițelor

Dispozitivul electronic de apărare împotriva cârtițelor MUSTANG 7 este inofensiv pentru om și pentru mediul înconjurător și este un mod de a ține distructive le cârtițe departe de grădinile și peluzele dumneavoastră. Cârtița este un mamifer al cărui mediu de trai este cel subteran. Răspândit aproape în toată Europa, ajungând în Asia Centrală și Septentrională, în Alpi urcă până la 2000 m. În România se găsesc pe arii largi între șes și munte. Trăiește numai în subteran, într-o galerie complicată ce se recunoaște în afară prin mușuroaiele de pământ. Femela naște 3 – 7 pui. Cârtița se hrănește cu mici insecte ouă și larve ale acestora, râme, viermișori care trăiesc în pământ, chiar păianjeni, dar și rădăcini sau tulpini subterane ale unor plante legume, viță de vie etc. 

Dispozitivul electronic de apărare împotriva cârtițelor MUSTANG 7 este invenție produsă de Mustang Electronic în anul 2008. Are acțiuni asupra cârtițelor veverițelor de pământ și este complet inofensiv pentru viermi și alte ploșnițe de pământ. Cârtițele nu văd bine, dar natura le-a dat un simț acut al auzului și o sensibilitate la vibrațiile Pământului. Dispozitiv electronic de apărare împotriva cârtițelor Mustang 7 exploatează această sensibilitate pentru a produce sunete sonice pătrunzătoare pe o arie de aproximativ. 200-300m², la un interval de aproximativ 15 secunde. 

Dispozitivul electronic de apărare împotriva cârtițelor Mustang 7 operează după un tipar circular cu o rază de aproximativ 250 m². Pomii, fundația zidurilor și alte obstacole vor afecta raza dispozitivului electronic de apărare împotriva cârtițelor. Aria, dincolo de aceste obstacole, va fi într-o zonă de umbră. Obstrucțiile minore ca felinarele sunt ok. 

Funcționează cu tensiune joasă, 12 volți curent continuu din alimentatoare, 220 V – 12 V sau dintr-un acumulator auto.  

Caracteristici tehnice: 

  • Model: Mustang 7 
  • Mod de alimentare: Rețea 220 V -12 V sau acumulator 
  • Construcție: Solid și rezistent la apă, ABS 

Odată cu primirea produsului, veți primi și instrucțiunile de montaj și de funcționare și garanția acestuia. 

Ai nevoie de acest produs?
Contactează-ne!