|   Acasă   |   Despre noi   |   Produse   |  Oferte speciale   |  Oferta de produse  |   Noutăti   |   Galerie Imagini  |   Contact   |  
Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in judetul Timis.
Cu numai 3 Specialisti in Electronica, in anul infiintarii, ne-am dezvoltat, iar astazi cunoastem sa producem o gama larga de produse electronice de folosinta indelungata, special in domeniul agricol, uz casnic, sanatatii si alimentar. In principal produsele si serviciile noastre se adreseaza persoanelor fizice din Romania si strainatate. Majoritatea produselor noastre sunt inventii proprii si unice in lume. Pentru protejare impotriva recomercializarii si a copierii, nu le comercializam societatilor comerciale particulare sau de stat.
Una din principalele misiuni ale noastre, este de a indeplini obiectivele fermierilor, prin calitate superioara, oferita la preturi minime. In cadrul cercetarii si dezvoltarii de noi inventii MUSTANG ELECTRONIC isi propune sa desfasoare activitati specifice de instruire si formare profesionala atat in tara cat si in alte tari unde agricultura este slab dezvoltata sau modernizarea ei nu este stiuta si pusa un practica. Avem proiecte pentru tari ca: Uganda, Kenia, Papua Noua Guinee, Australia sau pentru orice alta tara interesata de pe glob.Fi prieten cu noi pe facebook si vei fi la curent cu noile produse si proiecte Mustang!

Una din principalele misiuni ale noastre, este de a indeplini obiectivele fermierilor, prin calitate superioara, oferita la preturi minime. In cadrul cercetarii si dezvoltarii de noi inventii MUSTANG ELECTRONIC isi propune sa desfasoare activitati specifice de instruire si formare profesionala atat in tara cat si in alte tari unde agricultura este slab dezvoltata sau modernizarea ei nu este stiuta si pusa un practica. Avem proiecte pentru tari ca: Uganda, Kenia, Papua Noua Guinee, Australia sau pentru orice alta tara interesata de pe glob.

Ne place sa plasam in centrul atentiei fermierul, cu necesitatile si dorintele sale, ce i le impune viitorul.

MUSTANG ELECTRONIC si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de cercetare, pentru compania dumneavoastra si in special in domeniul electronizarii agriculturii, horticulturii, legumiculturii, viticulturii, pomiculurii, zooculturii, aviculturii, apiculturii si a unor ramuri din industrie. Daca nu puteti pune o ideie in aplicare, noi putem.

Experienta echipei pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de cercetare din tara si strainatate, reprezinta garantia faptului ca oferim servicii si produse de cea mai buna calitate. Toti cercetatorii nostrii sunt orientati spre rezultate foarte bune si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Punand accent pe calitatea experientei noastre si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre.

MUSTANG ELECTRONIC se bucura de aprecierea unanima a prietenilor actuali si suntem siguri ca si dumneavostra viitorii nostrii prieteni, ve-ti fi multumiti de serviciile noastre.

Suntem convinsi ca veti gasi in MUSTANG ELECTRONIC, partenerul ideal de cercetare. 

Pentru fiecare din cercetarile noastre, ne puteti solicita informatii la care noi va vom raspunde prompt.
  VA MULTUMIM PENTRU INCREDERE !
 © Toate drepturile rezervate MUSTANG ELECTRONIC

2016